360/2009. (XI. 12.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Leader pályázatok benyújtása és pályázatírói szrződés megkötése

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

 

- pályázatot nyújt be a Bakony és Balaton Keleti Kapuja Helyi Akciócsoporthoz Európa    Szoborparkra a „Leader Kultúrparkok és –központok kialakítása” célterületre maximum           53.340.000 Ft támogatásra.

 

  Felhatalmazza a Polgármestert a tulajdonosi hozzájárulás, a pályázat és a pályázathoz            szükséges egyéb nyilatkozatok aláírására.

 

  A pályázatnál felmerült ÁFA kiadás (max. 13.335.000 Ft) és a pályázatírási kiadás (max.     250.000 Ft) fedezetét a 2009. évi költségvetés felhalmozási célú pályázati önrész terhére        biztosítja.

 

- felkéri az Almádiért Közalapítványt, hogy nyújtson be pályázatot a Bakony és Balaton    Keleti Kapuja Helyi Akciócsoporthoz Rendezvény-faházakra a „Rendezvények lebonyolításához szükséges mobil eszközök beszerzése” célterületre max. 14.135.100 Ft           támogatásra,

 

  valamint felkéri a Közalapítványt, hogy kösse meg a pályázathoz szükséges, a faházak          hasznosítását illető együttműködési megállapodásokat a Balatonalmádi Turisztikai             Egyesülettel, és a városban működő civil szervezetekkel.

 

  A pályázatírói díjat (max. 250.000 Ft) az Önkormányzat átadja a Közalapítványnak,            melynek fedezete 2009. évi költségvetés felhalmozási célú pályázati önrész.

 

  Nyertes pályázat esetén a díj a pályázat keretében elszámolható, ez esetben a Közalapítvány            az átadott összeget visszautalja.

Megjegyzés:
Jelentve: 401/2009. (XII.17.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe