386/2009. (XI. 26.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ fejlesztési pályázatának benyújtása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás gesztoraként a Közép-dunántúli Operatív Program keretében KDOP-2009-5.2.2/A kódszámon kiírt „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” című pályázati felhívásra pályázatot nyújt be a Balatonalmádi városban, Balatonfűzfő városban, Felsőörs községben és Szentkirályszabadja községben megvalósuló szociális alapszolgáltatásokhoz és gyermekjóléti alapszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítását és a szolgáltatások minőségének fejlesztését szolgáló infrastruktúra fejlesztésre.

 

1. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázatot nyújtsa be, valamint a szükséges jognyilatkozatokat tegye meg, adja ki.

 

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázat vonatkozásában jelölje ki a projektmenedzsment tagjait.

 

3. A Képviselő-testület a  2009. évi költségvetésében a felhalmozási célú kiadások között a „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” megvalósítására az önrészt, 15.406 e/Ft-ot biztosít.

 

4. A Képviselő-testület megbízza a Konzulens 9000 Kft.-t, hogy a pályázat előkészítését és megírását végezze el.

5. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázati projekt költségvetését 15.406 e/Ft  biztosítandó önrészre tekintettel terveztesse meg. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat költségvetését az Önkormányzat által meghatározott maximált önrész keretei közt állítsa össze és nyújtsa be a pályázatot.

 

Megjegyzés:
Jelentve: 401/2009. (XII.17.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe