385/2009. (XI. 26.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ fejlesztési pályázatának benyújtása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás gesztoraként a Közép-dunántúli Operatív Program keretében KDOP-2009-5.2.2/A kódszámon kiírt „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” című pályázati felhívásra pályázatot nyújt be a Balatonalmádi városban, Balatonfűzfő városban, Felsőörs községben és Szentkirályszabadja községben megvalósuló szociális alapszolgáltatásokhoz és gyermekjóléti alapszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítását és a szolgáltatások minőségének fejlesztését szolgáló infrastruktúra fejlesztésre.

 

 

A Képviselő-testület Balatonalmádi város pályázati önrészét, 5.788 e/Ft-ot  a 2009. évi költségvetés felhalmozási célú általános tartalék terhére biztosítja,

Balatonfűzfő város, Felsőörs község és Szentkirályszabadja község pályázati önrészét, mindösszesen 9.618 e/Ft-ot  a 2009. évi költségvetés felhalmozási célú támogatásértékű bevételek terhére biztosítja.

 

Balatonalmádi Város Önkormányzat 2009. évi költségvetésében a felhalmozási célú kiadások között a „Szociális alapszolgáltatások és gyermekjóléti alapellátások infrastrukturális fejlesztése” megvalósítására 15.406 e/Ft-ot biztosít.

 

Ezzel egyidejűleg utasítja a polgármestert, hogy a 2009. évi költségvetés módosításának előkészítésekor a fentiek szerinti átcsoportosításról gondoskodjon.

 

Megjegyzés:
Jelentve: 401/2009. (XII.17.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe