420/2009. (XII. 17.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Budatava-strandon lévő divatáru-ajándék üzlet bérleti ügye

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Puskás Beatrix Balatonalmádi, Baross G. u. 56. sz. alatti lakosnak a 8220 Balatonalmádi Lóczy tér 1. sz. alatti Budatava-strandon lévő, 16 m2 alapterületű strandcikk-divatáru profilú üzlethelyiséggel  kapcsolatban benyújtott igényére az alábbi döntést hozza:

 

Puskás Beatrix kártalanítási igényét a Képviselő-testület elutasítja. A Képviselő-testület kezdeményezi a területbérleti szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetését. Puskás Beatrix 2009. évi bérleti díj fizetési kötelezettségéből 94.978 Ft összeget elenged, azzal a feltétellel, hogy a fennmaradó összeget  2010. január  29-ig befizeti és tulajdonát képező pavilont 2010. március 1-ig elbontja és a bontási anyagot saját költségén a területről elszállíttatja.

 

Amennyiben a határozatban foglaltakat Puskás Beatrix elfogadja, a Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetéséről szóló Megállapodás megkötésére.

 

Ha a Megállapodás nem jönne létre, utasítja a Polgármestert, hogy a területbérleti szerződést mondja fel és tegye meg a szükséges intézkedést a tartozás jogi úton történő behajtására.

 

Utasítja a Polgármestert, hogy döntéséről az érintetteket értesítse.

 

 

 

Megjegyzés:
Jelentve: 2/2010. (I.28.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe