139/2008. (V. 8.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi városközpont településkép javítására vonatkozó pályázat módosítása

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 87/2008. (III.27.) Öh. sz. határozatát módosítva az alábbi döntést hozza:

 

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KDOP-2007-3.1.1/C kódszámú „Kistelepüléseken településkép javítása” című pályázati felhívásra Balatonalmádi városközpont felújításának támogatására.

 

1. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázatokat 2008. május 23-ig nyújtsa be, valamint a szükséges jognyilatkozatokat tegye meg, adja ki.

 

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázat vonatkozásában jelölje ki a projektmenedzsment tagjait.

 

3. A Képviselő-testület

a)      a 2007. évi költségvetés felhalmozási tartalékában a piac felújítására elkülönített forrás pénzmaradványa és a 2008. évi költségvetésében a pályázati önrészként elkülönített felhalmozási célú tartalék terhére biztosítja a pályázat vonatkozásában a 2008. évi  szükséges mértékű önrészt,

b)      a 2009. évi költségvetésében biztosítja (tervezi) a pályázat vonatkozásában a 2009. évi szükséges mértékű önrészt.

 

4. A Képviselő-testület felkéri az ADITUS Kft-t, hogy a pályázat előkészítését és megírását végezze el az Önkormányzat és az ADITUS Kft. között korábban létrejött átalányszerződés alapján.

5. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázati projekt költségvetését 37,3 millió Ft biztosítandó önrészre tekintettel terveztesse meg az ADITUS Kft-vel. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat költségvetését az Önkormányzat által meghatározott maximált önrész keretei közt állítsa össze.

Megjegyzés:
Jelentve: 147/2008. (V.29.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe