156/2008. (V. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: . A háziorvosi központi ügyelet támogatásának felülvizsgálata

1.      Balatonalmádi Város Önkormányzata a központi háziorvosi ügyelet közös szervezésére Alsóörs, Balatonfőkajár, Balatonfűzfő, Balatonkenese, Csajág, Felsőörs, Küngös, Litér, Szentkirályszabadja és Királyszentistván települések önkormányzatával 2008. március 1-jei határnappal határozatlan időre kötött megállapodás módosítását 2008. június 1-jétől a határozat mellékletét képező tartalommal jóváhagyja, amennyiben a megállapodás módosítását az érintett önkormányzatok és az egészségügyi szolgáltató is jóváhagyják.

 

2.      Balatonalmádi Város Önkormányzata a központi orvosi ügyelet működését visszamenőleg 2008. január 1-jétől - a támogatási összeg következő felülvizsgálatáig -  36,-Ft x lakos x hó összeggel támogatja, a kiadás fedezetét 2008. évi költségvetésében az egészségügyi ellátás egyéb feladatai megnevezésű szakfeladaton rendelkezésre álló 3.800.000,-Ft és a 82.000,-Ft különbözetet a  2008. évi költségvetés működési célú általános tartaléka terhére biztosítja.

 

3.      Felhatalmazza a polgármestert a „Huszár és Társa Bt”-vel Balatonalmádi város közigazgatási területén a központi orvosi ügyelet feladatinak ellátására kötött Megállapodás 4/b (a támogatás mértékét érintő) pontja módosításának aláírására.

 

4.      Felkéri a polgármestert, hogy a feladat ellátására szóló megállapodás módosítását és a központi háziorvosi ügyelet 2008. évre szóló 36,-Ft x lakos x hó támogatásának elfogadását indítványozza a feladat közös szervezésében részt vevő önkormányzatoknak.

Megjegyzés:
Jelentve: 181/2008. (VI.26.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe