197/2008. (VI. 26.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Norvég Alap felhívására benyújtandó pályázat támogatása

Balatonalmádi Város Önkormányzata támogatásával a Nők a Balatonért Egyesület az EGT / Norvég Finanszírozási Mechanizmusok keretében a Balatoni Integrációs és Fejlesztési Ügynökség Kht. által meghirdetett „A nem kormányzati szervek (NGO-k) bevonásának ösztönzése a környezetvédelem területén a Balaton Régióban” pályázati kiírásra pályázatot nyújt be „Balatonalmádi Öregpark címmel a kiírásban foglalt pályázati célt megvalósítására.

 

A projekt teljes  költségvetése bruttó  56.342.683,- eFt,  melyből   a támogatási rész 49.732.00,- eFt a    szükséges önrész pedig   6.610.683,-  eFt.

 

Az önkormányzat a 2008-as költségvetése terhére biztosítja az önrész rendelkezésre állását és biztosítja a Nők a Balatonért Egyesület NGO részére kizárólag a fenti projektre való felhasználását.

 

Az önkormányzat felhatalmazza a polgármestert a pályázat támogatására, határidőre történő benyújtására és a  6.610.683,- Ft önrész rendelkezésre bocsátására nyertes pályázat esetén a szerződés kötés időpontjáig.

 

A projekt előkészítésének 120.000,- Ft összegű költségét a 2008. évi költségvetés fejlesztési célú tartalékának terhére biztosítja.

 

Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa, továbbá, hogy a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat aláírja.

Megjegyzés:
Jelentve: 223/2008. (IX.4.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe