241/2008. (IX. 4.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kérelem magánrendelés indításához

1.    Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a Balatonalmádi, Baross G. u. 32. sz. alatti I. sz. Házi gyermekorvosi rendelőben az Origo-Med 2002 Egészségügyi és Szolgáltató Bt. keretében dr. Partos Tímea heti 4 óra rendelési időben gyermek tüdőgyógyászat magánrendelést folytasson. 
 
2.Felhatalmazza a polgármestert, hogy a magánrendelésekre vonatkozó bérleti szerződést 10.000 Ft + ÁFA x bérleti díj, továbbá m2 és rendelési idő arányos rezsiköltség megállapításával, 2008. szeptember 15-től határozatlan időre, 2 hónapos felmondási idővel, az alábbi kikötéssel kösse meg: 
 
-         a magánrendelés rendelési idejét a társadalombiztosítás által finanszírozott rendelési időtől és a védőnői szolgálat tevékenységétől eltérő időpontra kell        meghatározni
 
-         a magánrendelés gyakorlásához szükséges hatósági engedélyek beszerzése és költségei, valamint a speciális eszközök, berendezések költségei a bérlőt terhelik.

Megjegyzés:
Jelentve: 255/2008. (IX.25.) Öh. A 206/2009. (VI.25.) Öh-tal a szerződés felmondását a Képviselő-testület tudomásul vette.
« Vissza
Vissza a főmenübe