200/2007. (VI. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi városközpont rehabilitációs tanulmányterve

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Árindex Kft. által Balatonalmádi városközpont rehabilitációjára készített megvalósíthatósági tanulmánytervet elfogadja.
A megvalósíthatósági tanulmányterv végleges dokumentációját – a hivatkozott fejezetcímek vonatkozásában - az alábbiakkal kell kiegészíteni:
2. Vezetői összefoglaló
A vezetői összefoglalót a tanulmányterv fontosabb számszaki adataival kiegészítve, a lényeges megállapítások kiemelésével ki kell bővíteni.
3.1.3. Az akcióterület funkcionális szerepe
Balatonalmádi településfejlesztési koncepciójára, turisztikai fejlesztési koncepciójára és gazdasági programjára hivatkozással nagyobb hangsúlyt kell helyezni a település idegenforgalmi jellegére és a tervezett fejlesztés turisztikai jelentőségére.
4.5. Költségvetés
Az egyes fejlesztési elemek tervezett költségének megállapításánál a naturális adatok és a fajlagos költség adatok számszerű bemutatásával kell alátámasztani a becsült költségek realitását.
5.2. Projektfinanszírozási háttér
A projekt megvalósításánál a lehető legmagasabb támogatási intenzitás igénybevételével kell a finanszírozást tervezni. A projekttel összefüggésben jelentkező ingatlanértékesítések esetleges többletbevétele más pályázatok önrészeként tervezhető. A tanulmányterv részletesen mutassa be a projekt megvalósításához szükséges önrész mértékét és felhasználásának időbeni ütemezését.
Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a megvalósíthatósági tanulmány kiegészített, véglegesített dokumentációjának birtokában kezdeményezze a pénzügyi elszámolást a terv készítését támogató Balaton Fejlesztési Tanácsnál.
Utasítja a Jegyzőt, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.

Megjegyzés:
Jelentve: 226/2007. (IX.6.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe