196/2007. (VI. 14.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A „Balatonalmádi Városi Sportpálya megvilágítása” célú beruházás pályázatának támogatása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Balatonalmádi Városi Sportpálya megvilágítása” fejlesztési célú, bruttó 1.442.809,-Ft összköltségű beruházás megvalósítása céljából 500.000,-Ft összeggel támogatja a Balatonalmádi Sportegyesületet.
 
A Balatonalmádi Sportegyesület 800,000-Ft összegű vissza nem térítendő támogatást igényel a Veszprém Megyei Közgyűlés Oktatási, Ifjúsági és Sport Bizottsága által a „Verseny –és tömegsport beruházások támogatására 2007.”   közzétett pályázati felhívásra.  
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata a Balatonalmádi Sportegyesület sikeres pályázata esetén az 500.000,-Ft összeget az Önkormányzat és Sportegyesület között megkötendő Támogatási szerződés alapján, elszámolási   kötelezettséggel nyújtja a felhalmozási célú tartalékban a pályázatok önrészére elkülönített céltartalék terhére.
A beruházás megvalósulását követően a pályázó Balatonalmádi Sportegyesület kötelezettséget vállal arra, hogy az elkészült létesítményt térítésmentesen átadja az Önkormányzat részére. A beruházással megvalósuló sportpálya világítás működtetési költségét a bérlő fizeti.
 
A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert a támogatási szerződés megkötésére.
 
Utasítja a jegyzőt, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.
 

Megjegyzés:
Jelentve: 226/2007. (IX.6.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe