117/2008. (IV. 24.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázat a Balatonalmádi Egészségügyi Központ kialakítására

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KDOP-2007-5.2.1. kódszámú kistérségi járóbeteg szakellátó központok fejlesztése című pályázati felhívásra Balatonalmádi Egészségügyi Központ kialakítás támogatására.

 

1. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázatokat 2008. május 16-ig nyújtsa be, valamint a szükséges jognyilatkozatokat tegye meg, adja ki.

 

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázat vonatkozásában jelölje ki a projektmenedzsment tagjait.

 

3. A Képviselő-testület

a)      a 2008. évi költségvetésében a pályázati önrészként elkülönített felhalmozási célú tartalék terhére biztosítja a pályázat vonatkozásában a szükséges mértékű önrészt,

b)      a 2009. évi költségvetésében biztosítja a pályázat vonatkozásában a 2009. évi szükséges mértékű önrészt.

 

4. A Képviselő-testület felkéri az ADITUS Kft-t, hogy a pályázat előkészítését és megírását végezze el az Önkormányzat és az ADITUS Kft. között korábban létrejött átalányszerződés alapján.

5. A Képviselő-testület felkéri a  Polgármestert, hogy a  pályázati projekt  költségvetését     100 millió Ft biztosítandó önrészre tekintettel terveztesse meg az ADITUS Kft-vel. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat költségvetését az Önkormányzat által meghatározott maximált önrész keretei közt állítsa össze.

Megjegyzés:
Jelentve: 147/2008. (V.29.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe