302/2008. (XI. 3.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat a Polgármesteri Hivatal, valamint a Városgondnoksági Intézmény, mint önállóan gazdálkodó költségvetési szerv átszervezésére

Balatonalmádi Város Önkormányzata 2009. január 1-i hatállyal a feladatellátás biztosítása mellett technikai létszám csökkentést hajt végre az általa fenntartott nevelési-oktatási, valamint szociális intézményekben:
  1. A Györgyi Dénes Általános Iskola engedélyezett technikai létszámát 2 fő közalkalmazotti létszámmal csökkenti, az iskola engedélyezett létszámát 27 főben állapítja meg.
  2. A Vörösberényi Általános Iskola engedélyezett technikai létszámát 0,9 és 0,75 fő közalkalmazotti státusszal csökkenti, az iskola engedélyezett létszámát 31,75 főben állapítja meg.
  3. A Kósa György Városi Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény engedélyezett technikai létszámából 1 főállású közalkalmazotti státuszt részfoglalkozásúvá alakít és 1 részfoglalkozású létszámot csökkent; az iskola engedélyezett létszámát 10 főben állapítja meg.
  4. A Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár engedélyezett létszámát 1 fő technikai és 1 fő közalkalmazotti státussal csökkenti; az intézmény engedélyezett létszámát 15 főben állapítja meg.
  5. A Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ Balatonalmádi városi feladatokat ellátó intézmény engedélyezett technikai létszámából 1 főállású közalkalmazotti státuszt részfoglalkozásúvá alakít és 1 részfoglalkozású létszámot csökkent. Az intézmény engedélyezett létszámát 30 főben állapítja meg.
  6. Az oktatási-nevelési intézményekben intézményvezető dönt, hogy a meghatározott technika létszám terhére milyen, a nevelési-oktatási intézmény működésével összefüggő technikai feladatot old meg
  7. Felkéri az érintett intézmények vezetőjét, hogy a létszámcsökkentéssel kapcsolatban a jogszabályban rögzített munkáltatói intézkedéseket tegyék meg.

« Vissza
Vissza a főmenübe