277/2007. (IX. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Panoráma Klub értékesítése

1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázat útján meghirdeti a tulajdonát képező Balatonalmádi, Véghely D. u. 7. szám alatti 1637/1 hrsz-ú összesen 2021 m2 területű ingatlant bruttó –az általános forgalmi adót is tartalmazó- 75.000.000 Ft irányáron értékesítés céljából az alábbi feltételekkel:
 
- A beérkezett pályázatok értékelésének szempontja: ajánlati ár
- Az ajánlati biztosíték összege: 1.000.000,-Ft.
- A pályázatok benyújtásának határideje, módja: a pályázat visszavonásáig, de legkésőbb  2008. január 16. szerda 15.00 óra, személyesen vagy meghatalmazott útján
- Ajánlattételi határidő: 2008. január 16 szerda 15.00 óra.
 
- A pályázó ajánlati kötöttsége: A pályázó ajánlati kötöttsége a benyújtási határidőtől (2008. január 16.) számított 90 napig tart.
A pályázatok bontása: a benyújtási határidő lejártát követően zártkörűen történik.
A pályázati eljárás eredményének kihirdetése és a szerződés megkötése:
A kiíró a pályázati ajánlatok elbírálására vonatkozó döntésről a döntést követő 15 munkanapon belül valamennyi ajánlattevőt írásban értesíti. A kiíró a szerződést a pályázat nyertesével köti meg. A nyertes visszalépése esetén a szerződés a pályázat soron következő helyezettjével kerül megkötésre. A nyertes ajánlattevővel az adásvételi szerződést a kiíró a döntést követő 30 napon belül megköti.
A vételár kifizetése: az adás-vételi szerződés aláírásával egyidejűleg a teljes vételár minimum 40 %-át kell a nyertes pályázónak megfizetni, amely összegből a teljes vételár 10 %-ának megfelelő összeget a Kiíró az adás-vételi szerződésben foglalóként szerepeltet, továbbá a vételár fennmaradó 60%-át a szerződés aláírásától számított 60 napon belül kell megfizetni, amelyet átutalással kell teljesíteni a Balatonalmádi Város Önkormányzatának az OTP Bank Rt-nél vezetett 11748083-15430290 számú költségvetési számlájára.
Egyéb kikötés: az ingatlant a Vevő nem hasznosítja 2019 év július 30-ig disco, vagy egyéb olyan  tevékenység céljára, amely a környék nyugalmának zavarásával járna és másnak sem engedi át ilyen hasznosításra.
A benyújtott pályázatok elbírálására a Képviselő-testületi januári rendes ülésén kerül sor.
A Képviselő-testület utasítja a Jegyzőt, hogy a pályázati dokumentáció összeállításáról gondoskodjon és a pályázati felhívást tegye közzé a Veszprém Megyei Naplóban, az ÖBÖL TV útján, a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján, az Önkormányzat internetes honlapján, valamint az Új Almádi Újságban.
  
2. Az Értékelő Munkacsoport tagjainak a Képviselő-testület:
             Dr. Hoffmann Gyöngyi alpolgármestert,
            Dr. Kutics Károly Gazdasági bizottsági elnököt és
            Szabó Jenő Pénzügyi  bizottsági elnököt  jelöli ki.

Megjegyzés:
Jelentve: 333/2007. (XI.29.) Öh. és 8/2008. (I.31.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe