278/2007. (IX. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Kistérségi Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer létrehozása

1. Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár a Kelet-Balatoni Kistérségben a mozgókönyvtári feladatellátásban központi szolgáltató helyként működjön, ezen feladatokra szerződést kössön a Kelet-Balatoni Kistérség Többcélú Társulásával és az ellátást igénylő települések önkormányzataival.
 
2. Balatonalmádi Város Önkormányzata jóváhagyja a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatának módosítását, alaptevékenységének bővítését 2007. október 1-től az alábbiak szerint:
                  A Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzata
                  III/A pont „Könyvtári alaptevékenység” címszó kiegészül: 
„14. A kistérségi mozgókönyvtári ellátás keretében a Kelet-Balatoni Kistérség Többcélú Társulása működési területén központi szolgáltató könyvtári tevékenységet lát el.”
 
3. Balatonalmádi Város Önkormányzata hozzájárul ahhoz, hogy a kistérségi mozgókönyvtári tevékenységet a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár 2008. január 1-től az előterjesztés mellékletét képező 1. modell szerint megkezdje, amennyiben a Kelet-Balatoni Kistérség Többcélú Társulás és a szolgáltatást igénybe vevő települések a feladatellátásra vonatkozó szerződést aláírják, továbbá a feladatra nyújtott állami támogatás fedezi az intézmény - kistérségi központi szolgáltató helyként való működésének – kiadásait azzal a kikötéssel, hogy Balatonalmádi Város Önkormányzata számára többletkiadások jelentkezését nem eredményezheti.  

Megjegyzés:
Jelentve: 8/2008. (I.31.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe