2/2004. (I. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Jelentés a lejárt hi. önkormányzati határozatok végrehajtásáról - Kommunális Kft. végelszámolása

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő - testülete az Almádi Kommunális Kht. végelszámolása tárgyában meghozott 209/2003.(X.30.) Öh. számú határozatát a végelszámoló kérésére az alábbiak szerint módosítja:
 
Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
1.      az Almádi Kommunális KhT. V.A. 2002. évi beszámolóját 32.477 eFt mérleg főösszeggel és 10.220 eFt mérleg szerinti eredménnyel jóváhagyja a könyvvizsgáló jelentésével együtt.
2.      az Almádi Kommunális KhT. V.A. végelszámolójának jelentését elfogadja.
3. az Almádi Kommunális KhT. V.A. 2003. szeptember 30-i vagyonmérlegét és vagyonfelosztási javaslatát jóváhagyja a könyvvizsgáló jelentésével együtt. A zárómérleg tartalmából megállapítható, hogy a társaságnak a folyó kötelezettségeken és követeléseken kívül más tétele nincs, tekintettel az elfogadott vagyonfelosztásra és könyvvizsgálói jelentésre. A végelszámoló az illetékes hatóságokat a végelszámolás befejezéséről értesítette, illetve értesíteni köteles.
4.   a végelszámoló megbízási díját a módosított 1991. évi IL. 78.§ (2) bekezdése szerint jóváhagyja és a végelszámolót a tisztségéből felmenti.
5. utasítja a végelszámolót, hogy intézkedjen a még fennálló kötelezettségek teljesítéséről, valamint a KhT. törléséről a cégjegyzékből, az ehhez szükséges dokumentumokat szerezze be, készíttesse el és nyújtsa be a Cégbíróság felé.
6.      utasítja a végelszámolót, hogy gondoskodjon a társaság iratanyagának elhelyezéséről, erről a Testületet írásban tájékoztassa.
7.      A cégjegyzékből történő törlést követően a végelszámoló az elszámolási betétszámlát szüntesse meg, és a maradék egyenleget az Önkormányzat bankszámlájára utalja át.
 
Felelős:          1,2,3,4 pontok tekintetében     Pandur Ferenc polgármester
                        4,6,7    pontok tekintetében      Németh Ágnes végelszámoló
 
Határidő:        2003. november 30., illetve folyamatos (törvény szerint)
 

« Vissza
Vissza a főmenübe