342/2007. (XI. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Györgyi Dénes Általános Iskola felújítására és a tornaterem építésére pályázat benyújtása

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KDOP-2007-5.1.1 kódszámú „Közoktatási Infrastrukturális Fejlesztés támogatására” vonatkozó pályázati felhívásra a Györgyi Dénes Általános Iskola felújításának és tornaterem építésének támogatására.
 
1. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázatokat 2007. december 21-ig nyújtsa be, valamint a szükséges jognyilatkozatokat tegye meg, adja ki.
 
2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázat vonatkozásában jelölje ki a projektmenedzsment tagjait.
 
3. A Képviselő-testület
a)      az Önkormányzat a 2008. évi költségvetésében biztosítja a pályázat vonatkozásában a szükséges mértékű önrészt,
b)      az Önkormányzat 2009. évi költségvetésében biztosítja a pályázat vonatkozásában a szükséges mértékű önrészt, továbbá
c)      felkéri a Polgármestert, hogy az Önkormányzat 2008. évi költségvetésének tervezetében tegyen javaslatot az önrész biztosítására a 2007. évi költségvetésben a tornaterem építésére elkülönített pénzügyi fedezet pénzmaradványának, valamint a pályázati önrészként elkülönített felhalmozási célú tartalék terhére.
 
4. A Képviselő-testület felkéri az ADITUS Kft-t, hogy a pályázat előkészítését és megírását végezze el az Önkormányzat és az ADITUS Kft. közt korábban létrejött átalányszerződés alapján.
 
5. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázati projekt költségvetését a maximált 72 millió Ft biztosítandó önrészre tekintettel terveztesse meg az ADITUS Kft-vel. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat költségvetését az elnyerhető maximális támogatás és az Önkormányzat által meghatározott maximált önrész keretei közt állítsa össze.
 
6. A 176/2007. (VI.31.) Öh. sz. határozat alapján   létrehozandó – a beruházás előkészítését felügyelő -Ad Hoc bizottságba (Munkacsoportba)
Bálint Sándor, Dr. Kutics Károly és Felber Gyula képviselőket javasolja.

Megjegyzés:
Jelentve: 371/2007. (XII.20.) Öh. A 372/2007. (XII.20.) Öh-tal határidő módosítás 2008. január 28-ra. Ez jelentve: 8/2008. (I.31.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe