38/2009. (II. 26.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat Tourinform Iroda átadására a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület részére

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete:

1.         2009. május 1-jével a Tourinform Iroda működtetését a Balatonalmádi Turisztikai Egyesületnek adja át a következőképpen: az iroda használati jogát, a tulajdonjog változatlanul hagyása mellett – berendezéssel – 10.000 Ft + ÁFA/hó összegért biztosítja.

 2.         A feladatellátáshoz szükséges eszközöket, berendezési tárgyakat használatra külön megállapodás szerint átadja, melyben szabályozza az átadott vagyontárgyak működtetésének, állagmegóvásának, karbantartásának kötelezettségét.

 3.         A 2 fő munkavállaló továbbfoglalkoztatását az Egyesület a 1992. évi XXXIII., a közalkalmazottak jogállásáról szóló törvény 25/A. § (1) bekezdésének megfelelően biztosítja.

 4.         Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete előzetesen kinyilvánítja, hogy az Iroda működtetéséhez szükséges átadandó összeget legalább 5 évig, külön megállapodás keretében biztosítja.

 5.         A közművek leválasztásáig a közmű-költségek teherviselésének arányát a 2. pont szerinti megállapodásban szabályozza. A közművek leválasztásának költségeit, amennyiben azokat az Egyesület a KDOP/2008/2.2.1.D nyertes pályázaton elszámolhatja, az Egyesület, amennyiben nem, az Önkormányzat állja.

 6.         Az átadás feltételeként kiköti, hogy az Egyesület kezdeményezze a Veszprém Megyei Önkormányzattal Együttműködési Megállapodás megkötését.

 7.         Kezdeményezi, hogy a Magyar Turizmus Zrt.-vel kötött Névhasználati szerződés az Egyesület nevére módosításra kerüljön.

 

 

Megjegyzés:
Jelentve: 98/2009. (IV.30.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe