107/2009. (IV. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A közfeladatok ellátása módjának felülvizsgálata a 2008. évi CV. törvény alapján

a.) Balatonalmádi Város Önkormányzata a 2008. évi CV. törvény 44.§ (4) bekezdésének megfelelően felülvizsgálta az irányítása alatt álló költségvetési szerveknél, valamint gazdálkodó szervezeténél a közfeladat ellátása módját szervezeti szempontból.

 b.) Az önkormányzat kötelező (ill. a zeneiskola esetében önként vállalt) közfeladatai ellátásához a jelenlegi költségvetési intézményei működésére 2009. július 1-jét követően is szükség van, a Polgármesteri Hivatal, a Balatonalmádi Városgondnokság,  a Napköziotthonos Óvodák, a Györgyi Dénes Általános Iskola, a Vörösberényi Általános Iskola, a Kósa György Városi Zeneiskola, a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár és a Balatonalmádi Szociális Alapszolgáltatási Központ intézményeket a 2009. május 1-jén érvényes szervezeti keretben működteti tovább.

 c.)  A tulajdonosi körébe tartozó Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Kft  gazdálkodó szervezet esetén szervezeti változtatást nem tervez

d.) Utasítja a polgármestert, hogy a költségvetési szervek alapító okiratának – 2008. évi CV. törvénynek megfelelő – módosítását a Képviselő-testület 2009. májusi ülésére terjessze elő.

 

Megjegyzés:
Az alapító okiratok a Képviselő-testület 2009. májusi rendes ülésén módosításra kerültek. Elfogadva a 207/2009. (VI.25.) Öh-tal
« Vissza
Vissza a főmenübe