191/2009. (V. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat a Zalakerámia részvényekre vonatkozó követeléssel kapcsolatban

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Önkormányzat 96 db Zalakerámia Rt. részvénnyel kapcsolatban fennálló követelését 500,-Ft/db ellenértéken a PAD-REAL Zrt. részére (Székhelye: Dabas, Nyár u.44. Cégjegyzékszáma:(Cg. 13-10-040993) engedményezi.

 

A megküldött engedményezési szerződést az alábbi módosítással fogadja el:

4. pont helyébe lép:

Az Engedményező a jelen szerződés aláírásával a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény (Ptk.) 328. § {1} bekezdése alapján az Engedményesre engedményezi a jelen szerződés 3.} pontjában meghatározott összegszerűségű, az engedményezési szerződés 1. és 2. pontjaiban részletezett követelését. Szerződő felek megállapodnak, hogy az engedményezési szerződés hatályba lépésének (a követelés átruházásának) feltétele, hogy az Engedményes az engedményezés ellenértékét kifizesse. A hatálybalépés időpontja a vételárnak az Önkormányzat számlájára történő megérkezésének napja.

 

5. pont kiegészül:

Amennyiben az Engedményes a szerződés Önkormányzat által történő aláírását követő 90 napon belül nem fizeti ki az engedményezés ellenértékét, úgy az bontó feltételnek minősül és a szerződés minden jognyilatkozat nélkül megszűnik.

 

Utasítja a Polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse és felhatalmazza a módosított Engedményezési szerződés megkötésére.

 

 

Megjegyzés:
Jelentve: 207/2009. (VI.25.) Öh.; 244/2009. (IX.3.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe