195/2009. (VI. 4.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Javaslat a Balatonalmádi Turisztikai Egyesülettel kötendő megállapodásra a Borfesztivál lebonyolítására

1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2009. évi Almádi Borfesztivál  lebonyolításával a Balatonalmádi Turisztikai Egyesületet bízza meg.

 

2. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a Polgármestert, hogy az új faházakat rendelje meg 2009. évben bérlemény formájában történő hasznosításra, a 2010. évi megvásárlási kötelezettségvállalása mellett.  A 23 db faház ára maximum: 8.5 millió Ft + Áfa, melynek fedezete a 2010. évi költségvetés.

 

3. A faházakat 2009. július 23-tól – augusztus 31-ig a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület által szervezett városi rendezvényekre (Kenyér és Sör Fesztigyál, Premium Hungaricum,  Borfesztivál, Pálinkanapok) térítésmentesen biztosítja. A felsorolt rendezvényekre felmerült költségeket beleértve a faházak 2009. évi bérleti díját és az összes járulékos költséget (az eddigi gyakorlat szerint) a Turisztikai Egyesület viseli.

 

4. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza Bálint Sándort az Oktatási és Kulturális Bizottság elnökét, hogy a Turisztikai Egyesülettel együttműködve a Borfesztivál működési szabályzat-tervezetét készítse el, és az augusztusi ülésre terjessze a Képviselő-testület elé.

 

Megjegyzés:
Jelen határozat visszavonva a 203/2009. (VI.10.) Öh-tal
« Vissza
Vissza a főmenübe