278/2009. (IX. 3.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Töltés-Vécsey utca fejlesztésére vonatkozó pályázat benyújtása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a KDOP-2009-4.2.1/B kódszámú „Belterületi utak fejlesztése” című pályázati felhívásra Balatonalmádi Töltés-Vécsey utca fejlesztésének támogatására. 

1. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázatokat nyújtsa be, valamint a szükséges jognyilatkozatokat tegye meg, adja ki. 

2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a pályázat vonatkozásában jelölje ki a projektmenedzsment tagjait. 

3. A Képviselő-testület a pályázati önrészt a 2009. évi költségvetés felhalmozási tartalék célú kiadásai között szereplő pályázati önrész terhére biztosítja.

 4. A Képviselő-testület felkéri az ADITUS Kft-t, hogy a pályázat előkészítését és megírását végezze el az Önkormányzat és az ADITUS Kft. között korábban létrejött átalányszerződés alapján.

5. A Képviselő-testület felkéri a Polgármestert, hogy a pályázati projekt költségvetését 32.671.241,- forint biztosítandó önrészre tekintettel terveztesse meg az ADITUS Kft-vel. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a pályázat költségvetését az Önkormányzat által meghatározott maximált önrész keretei közt állítsa össze.

 

Megjegyzés:
Jelentve: 289/2009. (IX.24.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe