351/2007. (XI. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Zóna étterem és a Piazza kávézó hasznosítása (közbeszerzési pályázat kiírása közétkeztetésre)

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Pannónia Városi Kulturális Központ és Könyvtárban elhelyezkedő Zóna étterem hasznosításával valamint az iskolai és a szociálisan rászorulók közétkeztetése tárgyában az alábbiak szerint dönt:
 
1. A Györgyi Dénes Általános Iskola, valamint a Vörösberényi Általános Iskola vásárolt szolgáltatás keretében történő közétkeztetésének biztosítására 2008. januári testületi ülésén közbeszerzést ír ki az alábbiak szerint:
 
-         Szerződés időtartama: 24 hónap
-         Előzetesen becsült érték: 45 MFt + ÁFA
-         Eljárás típusa: A Kbt. VI. fejezete szerinti egyszerűsített eljárás
-         Bírálati szempont: Összességében legelőnyösebb ajánlat
-         A szerződés tervezett kezdete: 2008. április 01. (de legkésőbb 2008. július 01.)
-         Egyéb feltételek:
-   Az ajánlattevő feladata a ZÓNA étterem főzőkonyhaként történő üzemeltetése.
-   A étterem valamint a berendezési tárgyak használatáért az ajánlattevő 2008. évben 350.000,-/Ft + ÁFA havi bérleti díjat köteles megfizetni, amely bérleti díj évente a KSH hivatalos inflációs rátájával megemelhető. 
 
2. A közbeszerzési eljárás előkészítésére, lefolytatására, lezárására a Jegyző javaslata alapján az alábbi munkacsoportot jelöli ki:
Munkacsoport vezetője:           Horváth Emese Városgondnoksági osztályvezető
Munkacsoport tagjai:               Herczegné Budai Beáta, Regenyéné Király Andrea, Zanati László és Göndöcsné Sashegyi Csilla
 
A munkacsoport feladata különösen az egyszerűsített eljárás ajánlati felhívásának összeállítása, az ajánlati dokumentáció összeállítása, bírálati szempontrendszer kialakítása, a beszerezni kívánt mennyiség és ezzel egyidejűleg a becsült érték meghatározása.

Megjegyzés:
Jelentve: 8/2008. (I.31.) Öh., 371/2007. (XII.20.) Öh. A közbeszerzési eljárás eredményhirdetése: 199/2008. (VI.26.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe