86/2007. (III. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi településrendezési tervének módosítása

1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Balatonalmádi településrendezési terv-módosítás tervezési programjáról szóló 251/2005. (X.25.) Öh. számú határozatát a 2005. augusztus 1-et követően beérkezett lakossági kérelmekkel, valamint a 033/1, 033/41-43 hrsz-ú ingatlanra vonatkozó kérelemmel  kiegészíti.
Felhatalmazza a Polgármestert a településrendezési terv módosítására vonatkozó – korábban megkötött -  tervezési szerződés módosítására. A településrendezési terv tervezési díjának pénzügyi fedezetét a Környezetvédelmi Alap terhére biztosítja.
 
2. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
2302    hrsz-ú Kristóf Kemping és Motel
                                               2311    hrsz-ú Yacht Kemping
                                         2741-42    hrsz-ú Veszprémi Egyetem üdülő + szomszéd
                                          2721/20    hrsz-ú Veszprémi Egyetem vizisporttelep
ingatlanok fejlesztésére  vonatkozó  - jelen Előterjesztéshez csatolt – javaslatokkal kapcsolatban felkéri az érintett ingatlan tulajdonosait ill., az ingatlan-fejleszétsi cél megvalósítóit, hogy a tervezett fejlesztésekről készítsék el azokat a tanulmányterveket, melyek alapján településrendezési szerződés köthető az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. tv. 30/A. §-a szerint.
 
A tanulmánytervek elkészítésénél figyelembe kell venni a jelen Előterjesztéshez csatolt Főépítészi véleményt azzal a kiegészítéssel, hogy a tanulmánytervnek a látványterveket is tartalmaznia kell.
 
Utasítja a Jegyzőt, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.
 

Megjegyzés:
Jelentve: 116/2007. (VI. 26.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe