91/2007. (III. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Önkormányzati lakások hasznosítása (Gábor Á. u. 9. és Móra F. u. 6.)

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat tulajdonát képező, Balatonalmádi, Gábor Áron u. 9. sz. alatti 566/2 hrsz.-ú, 564 m2 területű lakóház, udvar, gazdasági épület, kereskedelmi egység művelési ágú ingatlan hasznosításával kapcsolatban az alábbi döntést hozza:
 
A Balatonalmádi, Gábor Áron u. 9. sz. alatti ingatlant  lakottan értékesíti.
 
- az ingatlan hasznosításával kapcsolatban hozott 257/2006. (XII. 14.) Ö. határozatát       visszavonja.
-         utasítja a Jegyzőt, hogy a Balatonalmádi Gábor Á. u. 9. szám alatti lakásbérleti szerződés bérleti hátralékával kapcsolatosan olyan fizetési felszólítást küldjön ki, amely a bérleti szerződés felmondására, mint a hátralék nem rendezéséből fakadó hátrányos jogkövetkezményre is figyelmezteti a bérlőt.
-         értékesítés esetén a pályázati kiírásban szerepeljen, hogy a pályázónak az ingatlannal együtt a lakásbérleti szerződésből fakadó lakbérhátralék összegére (beleértve az egyéb fizetési kötelezettségeket is), mint követelés megvételére együttesen kell ajánlatot tennie.
-         amennyiben 2007. október 15-ig az értékesítés nem történik meg a lakás közvetlen – nem az üzlethelyiségen keresztül történő – vízellátását a lakásalap terhére építse ki.

Megjegyzés:
Jelentve: 116/2007. (IV. 26.) Öh.
154/2007. (V. 31.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe