163/2007. (V. 31.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás további bővítése

a.) Balatonalmádi Város Önkormányzata A helyi önkormányzatok társulásairól és együttműködéséről szóló 1997. évi CXXXV. törvény 8.§-a alapján létrejött   Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás Társulási Megállapodása és 1.sz. melléklete módosítását - a határozat mellékletét képező szöveg szerint – jóváhagyja, hozzájárul ahhoz, hogy Balatonfűzfő Város Önkormányzata 2007. május 31-től a Társuláshoz csatlakozzon.
 
b.) A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a társulási megállapodás módosítását – Alsóörs, Szentkirályszabdja, Litér és Felsőörs és Balatonfűzfő önkormányzatai társulási megállapodást jóváhagyó határozata birtokában – aláírja.
 
c.) A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a Szociális és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás bővítéséről értesítse a Kelet-balatoni Kistérség Többcélú Társulása elnökét.
 
d.) A képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a Társulási Megállapodás módosítását küldje meg a Regionális Közigazgatási Hivatal Veszprém megyei Kirendeltségének, és a Magyar Államkincstárnak.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe