70/2010. (III. 9.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázat benyújtása rendezvény faházakra

 

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 360/2009 (XI.12.) számú határozatát az alábbiak szerint egészíti ki:
 
„- felkéri az Almádiért Közalapítványt, hogy nyújtson be pályázatot a Bakony és Balaton  Keleti Kapuja Helyi Akciócsoporthoz Rendezvény-faházakra a „Rendezvények  lebonyolításához szükséges mobil eszközök beszerzése” célterületre max. 14.135.100 Ft  támogatásra,
 
 valamint felkéri a Közalapítványt, hogy kösse meg a pályázathoz szükséges, a faházak  hasznosítását illető együttműködési megállapodásokat a Balatonalmádi Turisztikai   Egyesülettel, a városban működő civil szervezetekkel és Balatonalmádi Város  Önkormányzatával.
 
Felhatalmazza a Polgármestert az Önkormányzat és az Almádiért Közalapítvány, valamint az Önkormányzat és a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület  közötti Együttműködési megállapodás aláírására.
 
 Hozzájárul, hogy a 1 004 447 célterületre az Almádiért Közalapítvány, valamint a Balatonalmádi Turisztikai Egyesület által benyújtott pályázatok révén beszerzésre kerülő eszközöket az Önkormányzat tulajdonán tárolják legalább a kötelező fenntartási időszak végéig, azaz a pályázat elnyerésétől számított 3 évig.
 
Az önkormányzat vállalja a projekt eredményeinek a fenntartásának költségeit a kötelező fenntartási időszak végéig.
 
Az önkormányzat gondoskodik az eszközök tárolásáról.
 
A faházak használata során a rendeltetésszerű használatot biztosítja, az esetleges károkért felelősséget vállal.”
 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe