75/2004. (IV. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Átfogó értékelés a helyi önkormányzati gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról - Gyermekjóléti alapellátás a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat tevékenysége

1.    Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője által beterjesztett a helyi önkormányzati gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelést elfogadja.
 
2.    Balatonalmádi Város Képviselő-testülete – a Pénzügyi Bizottság javaslatának figyelembe vételével – a helyi önkormányzati gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok ellátásáról szóló beszámolóban meghatározott szolgáltatások (kapcsolatügyelet folyamatos elérhetőségének biztosítása, házi gyermekfelügyelet biztosítása, 1 fő helyettes szülő kiképzése) pénzügyi vonatkozásait a 2005. évi költségvetési koncepció előterjesztésekor vizsgálja meg. Egyidejűleg felkéri a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjét, hogy a meghatározott ellátások részletes pénzügyi tervezetét a 2005. évi költségvetési koncepció előterjesztéséig nyújtsa be.                                        
 
 
           

« Vissza
Vissza a főmenübe