96/2004. (IV. 29.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A japán hitel igénybevételével megépített gázelosztó hálózat tulajdonjogi helyzete

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a DÁMFI Energy save Kft. gázközmű vagyon tulajdonjogával kapcsolatos vállalkozási szerződéstervezetére az alábbi tartalmú viszont ajánlatot adja:
 
- amennyiben a szerződés alapján elvégzett munka alapján az önkormányzat nem jut a gázközmű vagyon tulajdonjogához, a DÁMFI Kft-t díjazás nem illeti meg, az elvégzett munka költségeit maga viseli. A felmerülő jogi lépésekkel kapcsolatos valamennyi költséget, továbbá az esetleges pervesztés miatt fizetendő perköltséget az önkormányzat nem vállalja, az a vállalkozót terheli.
- az önkormányzati tulajdon megszerzését követően a DÁMFI Kft. közreműködik annak hasznosításában, egyszeri bevételt eredményező elidegenítéssel vagy tartós jövedelmet jelentő üzemeltetési hasznosítással. Előbbi esetben egyösszegű díjazás, utóbbi esetben jutalék jellegű.
- a szerződésben az elvégzendő feladatokat és az azokhoz kapcsolódó juttatásokat ütemezetten kell rögzíteni, az egyes ütemeknél esetleges szerződés-módosítási lehetőségeket és feltételeket kell beépíteni.
 
Felhatalmazza a Polgármestert és a Gazdasági Bizottság Elnökét, hogy döntéséről az ajánlattevőt tájékoztassa, és a határozatban foglalt feltételek mellett tárgyaljon tovább. A tárgyalások eredményeként véglegesített szerződés-tervezetet jóváhagyásra terjessze a Képviselő-testület soron következő ülése elé.

« Vissza
Vissza a főmenübe