182/2002. (XI. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A települési szilárd hulladék gyűjtésére és elszállítására vonatkozó szervezett közszolgáltatás 2003. évi díjának megállapítása

 

1.      Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a települési szilárd hulladék gyűjtésére és elszállítására vonatkozó szervezett közszolgáltatás 2003. évi díjának megállapítása tárgyában kelt előterjesztést megvitatta.
 
Utasítja a Jegyzőt, hogy az előterjesztésben felvetett, továbbá a Képviselő-testületi ülésen felmerült észrevételek figyelembevételével véglegesített rendelet-tervezetet elfogadásra terjessze a Képviselő-testület soron következő ülése elé.
 

Felelős:  Dr. Szűcs Sándor jegyző

Határidő:  2002. december 19.

 
2.     A Képviselő-testület felkéri Boda Zsuzsannát az Almádi Kommunális Kft. ügyvezetőjét, miszerint készítsen kimutatást arra vonatkozóan, hogy a közterületi konténerek kihelyezésének mennyi költségvonzata merülne fel. A kimutatást 1 konténer kihelyezésére vetítve adja meg. 
 
Felelős:    Boda Zsuzsanna ügyvezető igazgató
Határidő: 2002. december 19. 
 
3.    A Képviselő-testület a Kft. kinnlevőségeinek behajtása érdekében kéri, hogy – amennyiben a jogszabályban meghatározott kétszeri tértivevényes felszólítás után sem tudják behajtani a tartozást – a Kft. kezdeményezze a Hivatal jegyzőjénél a közüzemi tartozás adók módjára történő behajtását. 
 
Felelős:   Boda Zsuzsanna ügyvezető igazgató
                  Dr. Szűcs Sándor jegyző
Határidő:   folyamatos 

 

« Vissza
Vissza a főmenübe