179/2004. (VII. 6.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: INHIBITOR Kft. vételi ajánlata - 2284/1. hrsz.

Balatonalmádi Város Önkormányzata a 114/2004.(V.27.) Öh. sz. határozatát módosítva a tulajdonában álló 2284/1 hrsz-ú ingatlanból 28 m2 területű ingatlanrészt 15.000 Ft/m2 + ÁFA értéken 420.000 Ft + ÁFA összegben telek-kiegészítésként vételre ajánlja fel a 2274 hrsz-ú ingatlan tulajdonosai részére.
Balatonalmádi Város Önkormányzata a telek-kiegészítést a 2274 hrsz-ú ingatlanon megvalósuló, városképi érdekeket is szolgáló fejlesztés céljából adja, ezért 2006. december 31-ig terjedő hatállyal visszavásárlási jogot köt ki.
Az adás-vételi szerződés megkötésére a jogerős és végrehajtható telekalakítási engedély birtokában kerülhet sor. A telekalakítási eljárás költsége az eladót, a tulajdonjog változás ingatlan-nyilvántartási átvezetésének költsége a vevőt terheli.
 
Az adás-vételi szerződésben meg kell állapodni a területen álló, közterület-használati engedély alapján létesült kereskedelmi pavilon és hirdető berendezés ügyében, továbbá a birtokbaadás feltételeiben.
 
Az ajánlat elfogadása esetén felhatalmazza a Polgármestert a telekalakítással, illetve a tulajdonjog változással kapcsolatos okiratok aláírására.
 
Utasítja a Jegyzőt, hogy döntéséről az érintetteket tájékoztassa, és az ajánlat elfogadása esetén intézkedjen a telekalakítási eljáráshoz szükséges geodéziai munkarészek elkészítéséről és a telekalakítási eljárás lefolytatásáról.

« Vissza
Vissza a főmenübe