104/2006. (V. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A szentkirályszabadjai repülőtér jövőbeni működtetésének ügye

 

  1. Balatonalmádi Város Képviselő-testülete kinyilvánítja, hogy ügyfél jogállásban részt kíván venni a Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése és Szentkirályszabadja Község Önkormányzatának Képviselő-testülete által értékesítésre szánt használaton kívüli, hatósági engedélyekkel nem rendelkező, volt szentkirályszabadjai katonai repülőtér területén létrehozandó repülőtér minden engedélyezési eljárásában. 
  1. Utasítja a Polgármestert, hogy: 
2.1.   Jelen Határozatot küldje meg Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzatának és Szentkirályszabadja Község Önkormányzatának azzal a megjegyzéssel, hogy az Önkormányzatok – még az értékesítésre vonatkozó megállapodások aláírása előtt – hozzák a fenti tényt a potenciális befektetők tudomására. Egyúttal kérjen – üzleti, illetve hivatali titkot nem tartalmazó – folyamatos tájékoztatást a két Önkormányzattól az értékesítési folyamat mindenkori állásáról.
 
2.2.   A tervezett repülőtér engedélyezési eljárásainak során kellő időben jelentse be az engedélyező hatóságoknál Balatonalmádi Város Képviselő-testületének ügyféli jogállását
 
  1. Megbízza a Képviselő-testület környezetvédelemmel foglalkozó mindenkori bizottságát, hogy kísérje figyelemmel a repülőtér engedélyezési eljárását, és szükség szerint tegyen javaslatot a Képviselő-testületnek a hatáskörébe tartozó döntés meghozatalára.

 

 

Megjegyzés:
Jelentve: 105/2006. (VI.29.) Öh., 142/2006. (IX.7.) Öh., 19/2007. (II.22.) Öh., 197/2007. (VI.28.) Öh., 226/2007. (IX.6.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe