175/2004. (VII. 6.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi 013, 3864/8, 3866/7, 3866/9, 3868/11 hrsz-ú ingatlanok ingyenes önkormányzati tulajdonba adása

  1. Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 3866/9 hrsz-ú ingatlan ingyenes önkormányzati tulajdonba kerülését kezdeményezi. 
  1. A Képviselő-testület felhatalmazza Pandur Ferenc polgármestert, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket az ingatlan tulajdonjogának Önkormányzat részére történő megszerzése érdekében. 
  1. Az ingatlant az Önkormányzat településfejlesztési és turisztikai célkitűzéseik megvalósítása, valamint gazdaságfejlesztési önkormányzati feladat ellátása érdekében kívánja tulajdonba venni, és polgári repülőtér céljára kívánja felhasználni. 
  1. Az Önkormányzat saját költségén vállalja az ingatlan környezeti állapotának felmérését, szükség esetén kármentesítését, és az ingatlan vonatkozásában lemond az állammal szemben támasztott bármely követeléséről. 
  1. Az Önkormányzat vállalja, hogy az ingatlan tulajdonba adásától számított 5 éven át évente, a tárgyévet követő év első felétől kezdődően tájékoztatja a KVI-t a hasznosítási cél megvalósításáról, illetve az ingatlannal kapcsolatos értékesítési szándékáról. 
  1. Amennyiben az ingatlan az önkormányzati tulajdonba kerüléstől számított 5 éven belül értékesítésre kerül, az eladási árból befolyó összeg 50%-át az Önkormányzat a Kincstári Vagyoni Igazgatóságnak átutalja.

« Vissza
Vissza a főmenübe