169/2004. (VII. 6.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az iskolai intézményi struktúra átalakításával összefüggő kiadások fedezetének biztosítása

Balatonalmádi Város Önkormányzata a 117/2004.(V.27.)sz., a fenntartásában működő általános iskolai intézményhálózat átszervezéséről szóló határozatával összhangban
 
a.) a Váci Mihály Általános Iskolában 1 pedagógus, valamint 1 iskolatitkári álláshelyet, a Vörösberényi Általános Iskolában 1 karbantartói állást 2004. július 31-i hatállyal megszüntet
 
b.) a jogutódlást követően a Vörösberényi Általános Iskolában 6 pedagógus, valamint 4 technikai közalkalmazotti álláshelyet megszüntet.
 
c.) Az Önkormányzat költségvetési szerveinél a meglévő üres álláshelyeken, az előreláthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében az Önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál az érintett munkavállalók – munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli – foglalkoztatására nincs lehetőség.
 
d.)   A munkáltatói intézkedéshez szükséges bér fedezetét az érintett intézményi költségvetésekben rendelkezésre álló fedezeten felül (9.532.000,-Ft) az általános tartalék terhére ill. a többletbevételek terhére, a 13. havi illetmény fedezetét a 2005. évi költségvetés terhére biztosítja.
 
e.) Felkéri a polgármestert, hogy a költségvetési rendelet módosítását a létszám és bér tekintetében készítse elő, valamint a Magyar Államkincstárhoz nyújtson be pályázatot a helyi önkormányzatok létszámcsökkentési döntéseivel kapcsolatos egyszeri hozzájárulás megigénylésére.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe