46/2010. (II. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Borfesztivál Működési Szabályzatának elfogadása

 

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Almádi Borfesztivál megnevezésű városi rendezvény szervezésére, megrendezésére, lebonyolítására vonatkozó szabályzatot (Almádi Borfesztivál Működési Szabályzata) az alábbi módosításokkal fogadja el:
 
-          Az Alapelvek 8. pontja: „A Fesztivál kulturális programját – a Képviselő-testület kulturális ügyekért felelős bizottságának felügyeletével és jóváhagyásával – a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár állítja össze. A PKKK jogosult a kulturális programokhoz szükséges szerződések szakmai előkészítésére.”
-          Szabályzat 3.3. pontja: „A résztvevő bortermelőnek vagy képviselőjének a Fesztivál nyitó- és záró rendezvényén és hétvégi programjain meg kell jelennie.”
-          Szabályzat 3.4. pontja első mondata után kiegészül: „A betétdíjat a Szervező Bizottság állapítja meg.”
-          Szabályzat 4.2. pontja: „A meghívott élelmiszer árusítóknak és kézműveseknek a részvételhez jelentkezési lapot (2.sz.melléklet) és az élelmiszer- árusítóknak terméklistát (4.sz. melléklet) kell benyújtania az önkormányzathoz április 15-ig. „ A szakasz további része változatlan.
-          Szabályzat 6.1. pontja: „A résztvevők a helyszín környezetébe illeszkedő, esztétikus kivitelezésű, egységes megjelenésű faházakkal, illetve pavilonokkal (kézművesek) jelenhetnek meg, vagy kivételes egyedi esetekben a Szervező Bizottság engedélyezhet más megjelenést is. A faházakat az önkormányzat biztosítja.
-          Szabályzat 7. pontja kiegészül a 7.4.ponttal :” A résztvevőket a meghívással egyidejűleg a Szervező Bizottság tájékoztatja a Főszervező személyéről és számlaszámáról.”
-          1. sz. melléklet 11. pontja: „A …. Ft részvételi díj 50 %-át május 31-ig, a fennmaradó összeget augusztus 1. napjáig a Főszervező…………. számú számlájára befizetem.”
-          2. sz. melléklet 10. pontja: „ A …. Ft részvételi díj 50 %-át május 31-ig, a fennmaradó összeget augusztus 1. napjáig a Főszervező…………. számú számlájára befizetem. (Kézművesekre nem vonatkozik.)”
 
A Képviselő-testület a Szabályzatot – az adott évi rendezvény tapasztalatai, illetve a következő évi rendezvény aktualitásainak megfelelően – minden évben az októberi ülésen felülvizsgálhatja.
 

 

Megjegyzés:
A 2010. október 28-i Kt. ülésre jelentve azzal, hogy a Szabályzat felülvizsgálatára a 2010. novemberi Kt. ülésen kerül sor. Ez a jelentés elfogadva a 245/2010. (X.28.) Öh-tal.
« Vissza
Vissza a főmenübe