254/2006. (XII. 14.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Szentkirályszabadja község településrendezési tervének felülvizsgálata

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete   a Szentkirályszabadja Község Településrendezési Tervének módosítása tárgyában az EMLA Egyesület által készített észrevétel-tervezettel egyetért.
 
Az M8-as autóút tervezett nyomvonal-módosítása a 7217 jelű veszprémi összekötőút és az M8-as autóút csomópontját érdemben nem érinti, ezért Önkormányzatunk számára mind a korábban jóváhagyott, mind a javasolt módosított nyomvonal elfogadható.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata kéri, hogy a szentkirályszabadjai 08/10, 08/11, 08/12, 08/13 hrsz-ú ingatlanokon a természetben már kialakult, a balatonalmádi felhagyott hulladéklerakót és előkezelőt, valamint a Kötés Kft. által üzemeltetett Murvabányát feltáró közforgalmú utat Szentkirályszabadja Község Településrendezési Terve  közútként szabályozza. Kéri továbbá, a szabályozás hatálybalépését követően a közút célú igénybevételi eljárás lefolytatását.
 
Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a Szentkirályszabadja Község Településrendezési Tervének módosításával kapcsolatos észrevételt a fentiek figyelembevételével tegye meg. 

Megjegyzés:
Jelentve: 3/2007. (I.25.) Öh.
« Vissza
Vissza a főmenübe