259/2004. (IX. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Járóbeteg szakellátások ügye - pszichiátriai szakrendelés

  1. Balatonalmádi Város Önkormányzata a balatonalmádi pszichiátriai szakrendelés és gondozás ellátására a Dr. Papp Klára egyéni vállalkozó, egészségügy szolgáltatóval 1997. augusztus 28.-án kötött megállapodást 2004. október 31.-én közös megegyezéssel megszünteti. Egyben kötelezi Dr. Papp Klára egyéni vállalkozót, hogy az 1997-ben a vállalkozó működésének megkezdését segítő kettő hónap finanszírozási előleget, 434.816,-Ft-ot 2004. december 20.-ig az önkormányzat számlájára fizessen vissza.
  2. Az önkormányzat pályázatot (kérelmet) nyújt be az OEP-hez normatíván belüli kapacitáslekötés-módosítás tárgyában, a pszichiátriai szakrendelés és gondozás (heti 6 óra szakrendelés, heti 24 óra gondozás) óraszámainak az önkormányzat számára történő biztosítása céljából. A szakellátást az önkormányzat megpályáztatja, változatlan feltételek mellett működteti.
  3. A MEP jóváhagyó határozata birtokában a Képviselő-testület a feladat folyamatos ellátása érdekében 5. sz. melléklet szerint hirdetést teszi közzé a Naplóban és a város honlapján.
 
 

« Vissza
Vissza a főmenübe