260/2004. (IX. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Járóbeteg szakellátások ügye - nőgyógyászat

a.         Balatonalmádi Város Önkormányzata Dr. Tallai és Társa Bt. egészségügyi szakszolgáltatóval a balatonalmádi nőgyógyászati járóbeteg szakellátásra 1998. november 26.-án kelt megállapodását 2004. október 31.-én közös megegyezéssel megszünteti. Egyben kötelezi Dr. Tallai és Társa Bt-t, hogy az önkormányzati feladatot akkor ellátó Egészségügyi Szolgálat intézmény és a Bt. között 1998. szeptember 15.-i megállapodás 10. pontja szerinti kettő hónap finanszírozási előleget 365.491,-Ft-ot 2004. december 20-ig fizesse vissza az önkormányzat számlájára.
 
b.        Az önkormányzat pályázatot (kérelmet) nyújt be az OEP-hez normatíván belüli kapacitáslekötés-módosítás tárgyában, a nőgyógyászati járóbeteg ellátás (heti 25 óra szakrendelés) óraszámainak az önkormányzat számára történő biztosítása céljából. A szakellátást az önkormányzat megpályáztatja, változatlan feltételek mellett működteti.
 
c.         A MEP jóváhagyó határozata birtokában a Képviselő-testület a feladat folyamatos ellátása érdekében 6. sz. melléklet szerinti hirdetést teszi közzé a Naplóban és a város honlapján.

« Vissza
Vissza a főmenübe