313/2004. (XI. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az egészségügyi ellátás helyi programja

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete az egészségügyi funkciójú épületek korszerűsítésével kapcsolatban az alábbi döntéseket hozza:
  
1. A Rákóczi úti volt fűtőmű hasznosítása keretében 2 db orvosi rendelőt alakít ki a IV. háziorvosi körzet rendelője, valamint + 1 orvosi rendelő elhelyezésére a fűtőmű értékesítéséből befolyó bevétel terhére. Az új orvosi rendelő használójának kiválasztása céljából pályázat benyújtására kéri fel a helyi házi- és/vagy szakorvosokat.
 
Felelős:          Pandur Ferenc polgármester
Határidő:       2004.december 31. 
 
2. A Petőfi u. 2. volt napközi ingatlan társasházi értékesítésére pályázatot ír ki azzal, hogy a pályázat nyertesének az alsó szinten orvosi rendelőket kell kialakítania. A megvalósítás után a Baross G. u. 44. ingatlant értékesíti
A hasznosítási pályázati kiíráshoz szükséges önkormányzati beruházási program meghatározására szándéknyilatkozat benyújtására kéri fel a projektben együttműködni kívánó valamennyi helyi egészségügyi szolgáltatókat.
 
Felelős:          Pandur Ferenc polgármester
Határidő:        2004. december 31.
                       értékesítési pályázat kiírására 2005. február 28.
            
            3. Az Ady u. 25. és az Ady u. 2.sz. alatti rendelők akadálymentessé tételére a 2005. évi költségvetésben 800 eFt-ot biztosít.
 
Felelős:          Pandur Ferenc polgármester
Határidő:        2005. évi költségvetés elfogadása
                        Kivitelezésre: 2005. december 31. 
 
4. Balatonalmádi Város Önkormányzata a Baross G. u. 32. sz. alatti egészségügyi funkciójú középület akadálymentessé tétele és felújítása érdekében tervet készíttet az épület eredeti tervezőjével. A tervezés költségeire a 2004. évi költségvetés fejlesztési céltartalékából   pályázati önrész céljára elkülönített fedezet terhére 1 millió Ft-ot biztosít.
A beruházásról, a munka ütemezéséről a költségek nagyságrendjének ismeretében dönt.
 
Felelős:          Pandur Ferenc polgármester
Határidő:        terv megrendelésére: 2004. december 15.
 
 

« Vissza
Vissza a főmenübe