317/2004. (XI. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az Idősek klubja áthelyezése

 Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
a.) a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat keretében működő Idősek Klubját 2005. január 1-i hatállyal a Györgyi D. u. 11-ből áthelyezi, a szociális alapfeladat ellátására a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár intézmény (Balatonalmádi, Városháza tér 4) alsó szintjén található 6.sz. klubhelyiséget (kizárólagos használatra) és az 5. sz klubhelyiséget (részleges használatra) jelöli ki. A használat rendjét a két intézmény közötti részletes használati szerződés szabályozza.
 
b.) az új klubhelyiség berendezésére a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat 2004. évi költségvetésében 300.000,-Ft-ot, további átalakítási költségeket is figyelembe véve 300e/Ft-ot biztosít a Pannónia Kulturális Központ és Könyvtár 2004. évi költségvetésében.
 
c.) felkéri a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat vezetőjét, hogy az átköltözésről és a Györgyi D. u. 11. sz. alatti helyiség kiürítéséről, a szükséges selejtezésről gondoskodjon.
 
d.) felkéri a jegyzőt, hogy az intézmény alapító okiratának módosítását terjessze elő a képviselő-testület következő ülésére.
 
Felelős:          a) Sajtos Ildikó, Fábiánné Sáray Anna intézményvezetők
                         b)Pandur Ferenc polgármester
                        c) Sajtos Ildikó intézményvezető
                       d) Dr. Szűcs Sándor jegyző
 
Határidő:        a) 2005.január 1.
                        b) 2004. évi következő költségvetési rendelet-módosítás
                        c) 2005. január 31.
                        d) 2004. december 16.

« Vissza
Vissza a főmenübe