318/2004. (XI. 25.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Az Idősek Klubjának áthelyezése

Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testülete
 
a.) az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII törvény 89.§.(1) bekezdés alapján a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat intézménynél a feladatok változása ill. hatékonyabb ellátása miatt átszervezést hajt végre, ennek keretében:
1 szakmai (gondozói) státuszt és 1 gépkocsivezető-karbantartói státuszt 2004. december 31-i hatállyal megszüntet.
 
b.) A létszámcsökkentéssel kapcsolatos, munkáltatói intézkedéshez szükséges költségeket a 2005.évi intézményi költségvetésben (beleértve a 13.havi illetmény és szabadságmegváltás összegét) biztosítja.
 
c.) Az Önkormányzat költségvetési szerveinél a meglévő üres álláshelyeken, az előreláthatólag megüresedő álláshelyeken vagy a tervezett új álláshelyeken, illetve szervezeti változás, feladatátadás következtében az Önkormányzat fenntartói körén kívüli munkáltatónál az érintett munkavállalók – munkaviszonyban töltött ideje folyamatosságának megszakítása nélküli – foglalkoztatására nincs lehetőség.
 
d.) Felkéri a polgármestert, hogy a Magyar Államkincstárhoz nyújtson be pályázatot a helyi önkormányzatok létszámcsökkentési döntéseivel kapcsolatos egyszeri hozzájárulás megigénylésére.

« Vissza
Vissza a főmenübe