6/2003. (I. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A településszerkezeti terv egyeztetése

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 129/2002.(VIII.29.) sz.Öh.-át,
 
- miszerint „Balatonalmádi Város önkormányzata Balatonfűzfő Város településszerkezeti tervét jóváhagyásra alkalmasnak találja, de a Balatonfűzfő Város és Balatonalmádi Város közötti közigazgatási határmódosítással a terven jelölt módon nem ért egyet.
Balatonalmádi Város Önkormányzata Balatonalmádi és Balatonfűzfő közigazgatási határának módosítását, csak a viszonosság elve alapján támogatja azzal, hogy Balatonalmádi Város közigazgatási területe összességében nem csökkenhet.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzata javasolja egyeztető tárgyalás lefolytatását a Balatonalmáditól korábban már átcsatolt Balaton part melletti terület, és a településszerkezeti tervjavaslaton jelölt – Szalmási telep melletti – terület összegével megegyező nagyságú balatonfűzfői terület közigazgatási terület átcsatolásáról, - továbbá ugyanezen terület tulajdonjogának átadásáról a 71.sz. főút alatti területből.
 
Felhatalmazza a Polgármestert a Balatonfűzfői Város Önkormányzat tájékoztatására, és az egyeztető tárgyalás lefolytatására.”
v i s s z a v o n j a.

« Vissza
Vissza a főmenübe