76/2003. (V. 8.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Igénybejelentés a szelektív hulladékgyűjtés feltételeinek kialakítását szolgáló pályázatra

Tárgy:   Igénybejelentés a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) és a Belügyminisztérium (BM) által 2003. évre kiírt pályázatra a települési szilárdhulladék közszolgáltatás fejlesztéseinek támogatása érdekében
 
1./ Balatonalmádi Város Önkormányzata a KvVM-BM 2003. évi kiírására a települési szilárd hulladék közszolgáltatás fejlesztéseinek támogatása érdekében pályázatot nyújt be 11 db négyfrakciós speciális gyűjtősziget beszerzésére, 70%-os központi támogatási arány mellett.
 
2./ A fejlesztés bruttó összege 6.916 eFt, melynek eszközönként 70 %-os állami támogatása mellett 30 %-át, azaz 2.103 eFt-ot, összesen 2.103 eFt-ot saját költségvetéséből a 2002. évi pénzmaradványa terhére a „ szeméttelep rekultiváció ” szakfeladaton az Önkormányzat önrészként biztosít, ÁFA- visszaigénylésre nem jogosultként.
 
Az igényelt támogatás összege 4.813E Ft.
 
3. A Képviselő-testület tudomásul veszi, hogy:
- a támogatással megszerzett hulladékgyűjtő sziget eszközeivel együtt 5 évig nem idegeníthető el,
- amennyiben a támogatással megvalósuló fejlesztések bekerülési költsége meghaladja a támogatható eszközök, létesítmények fajlagos költségei által számított összeget, akkor a különbözetet saját költségvetési forrásból biztosítja,
- az Önkormányzat a támogatással megszerzett eszközök üzemeltetőjeként a Balatonalmádi Kommunális és Szolgáltató Kft.-t bízza meg, fenntartva a megszerzett eszközök tulajdonjogát.
 
4./ A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat és a szükséges nyilatkozatok aláírására, egyeztetések lefolytatására, a pályázat benyújtására.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe