216/2010. (IX. 23.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Balatonalmádi Városgondnokság telephelyének fejlesztése

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az SB Építésziroda Kft. (Balatonalmádi, Móra F. u. 5.) által a Balatonalmádi, Rákóczi F. u. 43. szám alatti 5375 és 5376 hrsz-ú ingatlanokon lévő telephelyre valamint a 0100/21, 0100/22 és 0100/23 hrsz-ú bővítésre kijelölt területekre készített területfejlesztési koncepció tervet, mint tanulmánytervet elfogadja.
 
1. Utasítja a Balatonalmádi Városgondnokság intézményvezetőjét, hogy a tanulmánytervben lévő, a telephely irodaépületének átépítésére, bővítésére, felújítására vonatkozó elvi építési engedélyezési szintű dokumentáció alapján készítsen hasznosítási javaslatot, és készítsen elő szándéknyilatkozat szintű megállapodásokat az irodaépület majdani bérlőivel a tervezett bérleti díjak, üzemeltetési költségek és működési feltételek vonatkozásában és azokat elfogadásra terjessze a Képviselő-testület elé.
 
Az iroda épületének átépítésére, bővítésére és felújítására vonatkozó építési-engedélyezési tervdokumentáció elkészítéséről a Képviselő-testület a hasznosítási javaslat és a megállapodások elfogadásával egyidejűleg dönt.
 
2. Utasítja a Polgármestert, hogy a tervezett telephelybővítéshez szükséges Balatonalmádi 0100/21, 0100/22 és 0100/23 hrsz-ú ingatlanok tulajdonjogának megszerzéséhez a pénzügyi fedezet biztosítására a 2011. évi költségvetési koncepció készítése során – az ingatlantulajdonosok szándéknyilatkozatára valamint az elkészített értékbecslésre figyelemmel - tegyen javaslatot.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe