124/2003. (VI. 26.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A Nevelési Tanácsadó fenntartásának átadásáról szóló megállapodás

a.)    Balatonalmádi Város Önkormányzata a balatonalmádi Nevelési Tanácsadó fenntartását a Veszprém Megyei Önkormányzat számára a mellékelt Megállapodás szerint 2003. július 31-én átadja.
 
b.)    A 2003. évi normatív hozzájárulások és támogatások előirányzatának megfelelő, 13 részre elosztott finanszírozásából 5,5 havi összeget 5 egyenlő részletben minden hó 27. napjáig Balatonalmádi Város Önkormányzata átutalja a Veszprém Megyei Önkormányzat számlájára.
 
c.)    Balatonalmádi Város Önkormányzata az intézményben az átadáskor foglalkoztatott közalkalmazottak különleges szakértelmet igénylő munka utáni pótléka minimum és maximum közötti különbségét havi bontásban a Veszprém Megyei Önkormányzat részére megtéríti foglalkoztatásuk időtartamára.
 
d.)    Az átadó önkormányzat a 2003. évben az átadáskor foglalkoztatott közalkalmazottak helyi illetménykiegészítésének időarányos részét (felsőfokú végzettségűek havi 7000,-Ft, egyéb közalkalmazottak havi 5000,-Ft) járulékaival együtt az átvevő önkormányzatnak havi ütemezésben megtéríti.
 
e.)    Balatonalmádi Város Önkormányzata az adható juttatások 2004. évi mértékéről az átadott intézményt érintően a költségvetés koncepció elfogadásával egyidejűleg dönt, és értesíti a Veszprém Megyei Önkormányzatot.
 
f.)      A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Megállapodás aláírására.
 
 

« Vissza
Vissza a főmenübe