7/2011. (I. 27.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Pályázatírói és tanácsadói feladatok ellátása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a pályázatfigyelési, pályázatírási feladatokat 2011. évben az ADITUS Zrt-velmegkötendő megbízási szerződés alapján látja el.
 
Az előterjesztéshez mellékelt megbízási szerződés tervezetet az alábbiak szerint módosítja:
 
1.1    b.)Megbízott   jelen   Szerződés keretében 12 havonta 3 (három), a  Megbízó által      meghatározott pályázat elkészítését is vállalja Megbízó részére.
 
5.2  Megbízó a megbízási díjat átutalással, a tételes teljesítés kimutatással kiegészített, a tárgyhót követően kiállított számla átvételét követő 30 napon belül fizeti meg Megbízott részére.
 
5.3Megbízó a jelen Szerződés 1.1. pont b) bekezdésében megnevezett pályázatok vonatkozásában az 1.3. pontban foglaltak szerinti tanácsadói díjat a támogatásról szóló hivatalos értesítést követően a számla átvételét követő 30 napon belül átutalással fizeti meg Megbízott részére. Felek rögzítik, hogy Megbízott részszámlák kibocsátására jogosult.
 
8.4 Felek a jelen Szerződésből eredő esetleges jogvitáikat elsősorban tárgyalásos úton törekednek rendezni.
 
A szerződés pénzügyi fedezetét a 2011. évi költségvetés pályázati célra elkülönített felhalmozási tartalékának terhére biztosítja.
 
Utasítja a Polgármestert, hogy a döntésről az érdekelteket tájékoztassa.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe