163/2003. (VIII. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: A szennyvízcsatorna-hálózatra utólagosan rákötő ingatlantulajdonosok kedvezménye

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a csatornahálózatra történő rákötéseknél biztosítható kedvezmények tárgyában az alábbi döntést hozza:
 
1.         A Balatonalmádi Beruházó Víziközmű Társulat beruházásában megvalósult szennyvízcsatorna-hálózatra minden érintett ingatlan jogosult rácsatlakozni az Önkormányzat hozzájárulásával.
2.         A rácsatlakozás az érdekeltségi hozzájárulás megfizetésekor lehetséges, amennyiben az ingatlanra történő beállást a Társulat/Önkormányzat építi meg.
3.         Az érdekeltségi hozzájárulás megfizetése alól a Polgármesteri Hivatal mentességet adhat, ha a közterületi munkákat az ingatlantulajdonos saját költségén végzi el, vagy ha a szennyvízátemelő berendezést saját költségén megépíti.
4.         A pótlólagosan rácsatlakozó ingatlan ellátásához szükséges szennyvízátemelő beszerzését és beépítését az ingatlantulajdonos köteles finanszírozni.
5.         Az adójóváírás csak az ingatlantulajdonos által befizetett érdekeltségi hozzájárulás után érvényesíthető.
6.         A szolgalmat biztosító ingatlantulajdonos a további érdekeltségi hozzájárulás megfizetése alól maximum 50% felmentést kap, amennyiben egynél több ingatlan részére szolgalmat biztosít.
7.         A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a határozatban foglaltak szerint járjon el az Önkormányzat képviseletében.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe