207/2003. (X. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi Város Turisztikai Fejlesztési Koncepciója

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Turizmusfejlesztési Koncepciót az előterjesztésben foglaltak szerint elfogadja, azt magára nézve megvalósítandónak ítéli.
 
1.      A koncepció termékfejlesztési irányaival egyetért, a benne megfogalmazott elérendő célokat elfogadja, azokat a városfejlesztéshez kapcsolódó feladataiba integrálja, döntéseinél előtérbe helyezi.
 
2.      A 2004. évre megfogalmazott feladatokat a költségvetési koncepció készítése során – a költségvetési egyensúly biztosítása mellett – figyelembe veszi, azok prioritást élveznek.
 
3.      Minden év költségvetési koncepciójának készítésénél megvizsgálja ezen koncepcióban megfogalmazott feladatok megvalósíthatóságát.
 
4.      Felkéri a Tourinform irodát a Koncepcióban megfogalmazott feladatokban való tevékeny közreműködésre (arculatfejlesztési, csomag-összeállítási, értékesítési, promóciós feladatok, kiadványok megtervezése, konkrét tartalmának összeállítása.
 
5.      Megbízza a polgármestert, s a gazdasági bizottság elnökét, hogy a célok elérése érdekében a turizmusban érintett szereplőkkel, a civil szervezetekkel és vállalkozókkal folytassanak további konzultációkat.

« Vissza
Vissza a főmenübe