213/2003. (X. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Balatonalmádi településszerkezeti tervjavaslat jóváhagyása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a KÖRNYEZETTERV Kft. által készített Balatonalmádi város településszerkezeti tervét a Balatoni területi főépítész 71-3/2003. számú záró szakmai véleményében tett észrevételeinek figyelembevétele mellett jóváhagyja.
A településszerkezeti tervjavaslatból a Balaton törvénnyel való ütközés miatt kikerült fejlesztési javaslatokat, továbbá az e miatt a tervbe be nem épülő lakossági észrevételeket a Balaton törvény 2004. első félévében várható módosítása során ismételten vizsgálni és, mint módosító javaslatot a törvényelőkészítők felé továbbítani kell.
Az egyeztetési eljárás lezárását követően érkezett, de a Balaton törvénnyel nem ellentétes javaslatokat a szabályozási terv készítése és egyeztetése során figyelembe kell venni, - azokat – esetlegesen a településszerkezeti terv korrekciója mellett – a szabályozási tervbe és helyi építési szabályzatba be kell építeni.
 
Utasítja a Polgármestert, hogy a településszerkezeti terv elfogadásáról szóló döntésről – a területi főépítész záró véleményében tett észrevételeknek megfelelően átvezetett dokumentáció egyidejű megküldésével – az érdekelteket a jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztassa.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe