212/2003. (X. 30.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Sportlétesítmények hasznosítása

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete
 
1.      a Véghely D. utcai sporttelep hasznosítására a Balatonalmádi Sportegyesülettel a mellékelt Megállapodás-tervezet szerint 2004. december 31-ig szóló megállapodást köt, amennyiben a BSE a megállapodásban foglalt feltételeket elfogadja.
 
2.      a Damjanich u. 37. sz. alatti sportszálló és a Rákóczi utcai Sporttelep használatára a Herkules Sport Egyesülettel a mellékelt Megállapodás-tervezet szerint 2004. december 31-ig szóló megállapodást köt, amennyiben a Herkules SE a megállapodásban foglalt feltételeket elfogadja.
 
3.      felkéri a Jegyzőt a megállapodások sportegyesületekkel történő elfogadtatására, valamint felhatalmazza a Polgármestert a szerződések Önkormányzat nevében történő aláírására.
 
4.      az Öregparkban lévő 6 db teniszpálya és a Wesselényi strandon lévő öltöző, klub (4008 m2 területű sporttelep, 6 db bekerített teniszpálya, + az idén épített 55 m2 területű helyiség, benne nemenkénti öltöző, WC, tusoló, egy 18 m2-es helyiség, 46 m2 terasz, melynek 80%-a fedett) használatára a Balatonalmádi Tennis Clubbal, - a Balatonalmádi Sportegyesülettel és a Herkules SE-vel azonosan - 1 éves, 2004. december 31-ig terjedően megállapodást köt a jelenleg hatályos megállapodás tartalmával, az új klubhelyiséggel aktualizálva.
 
5.      A Képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a Tennis Clubbal kötendő Megállapodás-tervezetet – egyeztetve a BTC új elnökségével – a 2003. decemberi ülésen terjessze az önkormányzat elé.
 
6.      A Képviselő-testület 2004. szeptember 30-ig a sportegyesületekkel együtt alakítja ki a közép- vagy hosszú távú együttműködésre vonatkozó szerződés-tervezeteket. Az előkészítéshez felkéri Czuczor Sándor, Keszey János, Bálint Sándor és Boros László képviselőket.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe