211/2011. (VI. 28.) Balatonalmádi Város Önkormányzat Képviselő-testületi határozat
Tárgy: Határon túli magyar óvoda létesítésének támogatása - Visk

Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 100 eFt-tal támogatja a Veszprém Megyei Önkormányzat és a Veszprém Megyei Kormányhivatal által erre a célra létrehozott elkülönített keretet a 2011. évi költségvetés működési célú céltartalék - Nemzetközi kapcsolatok előirányzata terhére a kárpátaljai Visk településen létrehozandó magyar óvoda támogatása céljából.
 
Balatonalmádi Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. évi költségvetés működési célú céltartalék - Nemzetközi kapcsolatok előirányzatából a támogatásértékű felhalmozási kiadási előirányzatába átcsoportosít  100 eFt-ot.
 
A Veszprém Megyei Önkormányzat és a Veszprém Megyei Kormányhivatal vállalja, hogy Visk település - támogatás felhasználásáról szóló elszámolását - önkormányzatunk részére megküldi.
 
Ezzel egyidejűleg utasítja a Polgármestert a támogatás átadásáról szóló megállapodás megkötésére, a támogatás OTP Bank Zrt-nél vezetett 11748007-15431954-10124000 számú számlára történő utalására és a költségvetési rendelet következő módosításakor az előirányzatok módosítására.
 

« Vissza
Vissza a főmenübe